plausibel

eBay

LINKS: 1Bukser 2/ Lace top 3/ Badedragt 4/ Sko 5/ Ringe 6/ Top 7/ Make-up børste

Jeg elsker eBay, og har haft en forkærlighed til hjemmesiden siden jeg begyndte at shoppe online.

Ebay bliver tit sat i bås som noget billigt lort, for at sige det mildt. Det er der bestemt også meget af og man må sige, at der heller ikke er meget at forvente, når du bestiller en kjole til 20,- inklusiv fragt. Men det er lige præcis det, som er så fantastisk ved eBay – det er jo bare en tyver.

Men jeg har gennem tiden erfaret, at man også kan være heldig at finde noget, som er i væsentlig bedre kvalitet, end hvad prisen angiver. Man kan derfor være heldig at gøre et fund og tilføje noget nyt til sin garderobe – og hvis ikke, så er det jo bare en tyver.

Jeg har her fundet 7 ting, som jeg selv er forelsket i, og overvejer at klikke hjem en af de kommende dage. Bukserne har jeg allerede tre par af, ikke fordi de er i dårlig kvalitet – tværtimod det modsatte – men fordi jeg simpelthen er helt forelsket i dem – jeg vil sågar påstå, at jeg ifører mig dem mindst én gang dagligt.

Bukserne har jeg i størrelse M, hvilket er en størrelse større, end hvad jeg normalt bruger, da man anbefaler altid at købe en størrelse større, når man handler på eBay.

Indtil næste ebay indlæg, vil jeg opfordre, til at melde jer ind i Facebook gruppen ‘Ebay tips‘, hvis i ønsker at få inspiration til flere eBay kup.

Som I nok kan høre så elsker jeg eBay, og det er derfor et emne som kommer til at fylde en del på bloggen, både med gode og dårlige anmeldelser, collager som denne og generelle gudies til selv at finde de lækre sager. Jeg håber i med tiden, kommer til at elske eBay lige så højt som jeg gør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

plausibel