Get the look: FKA Twigs

eBay

Links: 1/ Top 2/ Earrings 3/ Bra 4/ Watch 5/ Shorts 6/ Bag

Jeg har fundet nogle flere ting fra eBay og meget tilfældigt et fuldtud brugbart outfit – i hvert fald i min optik.
Personligt kan jeg ikke vælge hvilket item, jeg skal bestille hjem først. Jeg er helt vild med enkeltheden i dem alle, men samtidig også hvor råt og opmærksomhedsvækkende itemsene er, hvilket gør at de passer perfekt til min stil.

Den sorte taske er allerede i min garderobe og det er uden tvivl en af de ting fra ebay, som jeg har været mest overrasket over og været gladest for. Den passer perfekt i størrelsen, kvaliteten er bedre end forventet og så er jeg helt vild med det rå look, som igen passer fint i min overvejende sorte garderobe.
Jeg vil dog gøre opmærksom på, at skullet ikke er helt som vist på billedet. Det kommer i stedet i en oxideret sølv ligende farve, og tilmed en smule mindre. Dette er dog ikke noget, jeg har været utilfreds med, da jeg synes den sort-ligende sølv passer betydeligt bedre i min garderobe, end den klassiske skinnende sølv.
Husk, at I altid kan finde ny inspiration, til nye ebay køb, inde på facebooksiden Ebay tips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look: FKA Twigs