Black is beautiful

eBay: Interior

 Links: 1/ Poster 2/ Vase 3/ Skilt 4/ Flaske 5/ Akryl æske 6/ Poster 7/ Coaster

Jeg har denne gang fundet lidt andet til jer, nemlig ting til hjemmet. Jeg flyttede selv hjemme fra, for snart et år siden, og siden da er min interesse for interiør og artikler til hjemmet steget. Jeg må dog indrømme, at beklædning og sko stadig ligger højere på indkøbslisten, når vi hver måned rammer den første.

Generelt ville jeg sige, at min stil og min inspiration er den samme, om det gælder tøj, sko, make-up eller indretning. Dog kan jeg mærke, at jeg er mere tilbøjelig til hvide farver, nordisk designs og at det er skåret helt ind til benet, når vi snakker indretning. Det undre vel derfor ingen, at jeg er helt vild med nummer 2 og 4. Jeg har gennem tiden fået lidt en forkærlighed for sjove posters, og kunne derfor sagtens finde på at have alle tre hængene, spørgsmålet er bare hvor længe, jeg ville holde så mange detaljer ud. Nummer 6 har jeg købt før, som en gave til min roomie, og det er igen en af de ting, som virkelig har overrasket mig, rent kvalitetsmæssigt.

Hvis i mangler inspiration til mere interiør, eller andet, kan i altid kigge forbi facbook gruppen Ebay tips, hvor piger dagligt deler deres bedste ebay links, stiller og besvarer spørgsmål og fortæller om deres egne erfaringer, med forskellige links.

Skriv en kommentar

 • Wauv, sikke nogle lækre ting! Man kan jo faktisk godt finde en masse lækre ting på Ebay 🙂
  Hav en dejlig weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nim

   Jeg er glad for du deler min begejstring for ebay og efter et kig på din blog, kan jeg også se, at du deler min begejstring for indretning! God weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black is beautiful