Minimalt / stilet

The dream shoes

zara

Zara Slingback peep toe shoe

Nogle huske måske dette indlæg, som var et af mine første. Jeg erklærede min kærlighed til disse sko, som jeg har sukket over, i hvad der føles som en evighed. Kort forinden indlægget besluttede jeg mig for at jeg skulle eje dem, uanset prisen. Derfor gik jeg på jagt, da de er omkring 5 kollektioner forældede og ikke forhandles længere. Det tog mig egentlig ikke mere end en måned, med intens søgning hver dag, før de var mine. Dog tog fragten fra Frankrig længere end forventet, da afsender havde skrevet landet forkert – ingen kender jo Danmark. Jeg fandt dem gennem app’en ‘Depop’ og de er langt bedere end forventet. Dog kunne jeg kun opstøve en størrelse 38, mens jeg egentlig er en størrelse 37, men I ved hvad man siger – kærlighed gør blind.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalt / stilet