Cocktail kursus

A new love for Shein(side)

sheinside750

Links: 1/ Sunglasses 2/ White cozy jacket 3/ Off the shoulder sweater 4/ Trousers with wide leg 5/ Red detailed bag 6/ Grey jacket 7/ Black bag with clean lines 8/ Earrings

Webshoppen Shein, som før hed Sheinside, er bestemt ikke ny for mig, da jeg længe har siddet og sukket over deres lave priser og fede items. Jeg er dog aldrig kommet så langt, til rent faktisk at få bestilt noget hjem, i skræk for at blive taget i tolden og komme til at betale totalt normal pris for varen. Dog har jeg fornyligt fundet ud af, at hjemmesiden betaler alle told og skatte omkostninger, som måtte blive pålagt varen, så man kan modtage bestillingen uden ekstra omkostninger – hvor fedt er det lige?
Jeg har derfor lagt svarende til to lønninger i kurven, som jeg nok må erkende ikke bliver realitet – man har vel lov at håbe.
Jeg håber med collagen, at I bliver lige så begejstret  som jeg er, selvom jeg frygter jeg bare er sent på den og begejstringen allerede har lagt sig. I så fald, har jeg bare fundet en masse fede stylings til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktail kursus