A new love for Shein(side)

ASOS Wedding on a budget

brudekjoler

ASOS bridal collection

Engelske Vogue kunne den anden dag fortælle, at den engelske modemekka ASOS til april næste år, lancerer en ny budget venlig linje, til den kommende brud. De har inkluderet traditionelle silhuetter i kjolerne, som den yderst til venstre ovenfor, de har også flotte perler og smukke blonder  inkluderet i kjolerne. Udover det har de også lavet kjoler, som passer til trenden, med de lette flared ærmer. ASOS har udtalt, at deres højeste pris på kjolerne ville ligge på 250£, hvilket er lige omkring 2600 danske kroner. Udover kjolerne har de også lavet en side linje med tilbehør, som sko, hårpynt og smykker. ASOS mener selv, at et fuldt look, til den store dag, vil koste lige under 400£, som ville svare til 4200 danske kroner.  Vogue mener selv, at det er en fin pris, i forhold til den kvalitet man får i kjolerne. Se de 16 udgivne styles på engelske Vogue’s hjemmeside lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new love for Shein(side)