GIVEAWAY - Kylie Jenner Gloss winner

Studine inspiration no. 1

Jeg er overbevist om, at indlæg er langt sjovere at skrive, når de er aktuelle for én selv. Og lige præcis dette indlæg, er heldigvis utrolig aktuelt for mig i år; jeg bliver nemlig student! (forhåbentlig).
Generelt er der stor forskel på, hvilke traditioner man vægter, i forhold til sit studenter outfit – Skal man være iført hvidt? Skal det være en kjole, eller kan det være bukser? Må man være sexet, eller skal man være formel? Må man iføre sig farve? Og skal tøjet være nyt og købt til anledningen?
Som I kan, se er der mange ting at overveje, når man vælger studenter tøj (i hvert fald som hunkøn) – og ovenstående overvejelser er vel at mærke kun fra én forvirret pige.
Af alle disse overvejelser er der i hvert fald én jeg vægter højest; man skal være tilpas i det man er iført. Så selvom din mor ønsker, at du ifører dig en hvid kjole, købt til lejligheden, er det ikke hendes dag og slet ikke hendes eksamen, som skal bestås! Så ifør dig den røde buksedragt fra sidste år, hvis det er den, du ville føle dig bedst tilpas i!
Jeg har nedenfor, prøvet at finde nogle eksempler på items, som jeg synes ville fungere umådelig godt, sammen med en hue, blomster og et glas champagne, til at fejre den store dag. Jeg har sat fokus på kjoler og jumpsuits, alle sammen i hvid, men jeg regner med, både at lave et indlæg med items i blå, rød og sort, samt trøjer, nederdele og shorts.
Jeg har denne gang, valgt at dele itemsene op efter forhandler, så man har en ide om, hvor hurigt man skal have bestilt det, eller om man kan finde det i en fysisk butik.
Den første forhandler er H&M:

hm

Links: 1/ Blonde kjole 2/ Blonde kjole med forhøjet tajle 3/ Jumpsuit 4/ Dungaree

H&M: Personligt synes jeg, at H&M er et idealt sted at finde tøj til den store dag: man kan prøve det allerede i dag, man er sikker på at få den rigtige størrelse, man slipper for bekymringer i forhold til forsendelsen og det er møg-billigt! Jeg føler oftets, at det at købe vigtigere stykker tøj eller outfits i H&M (som til galla eller bryllupper), bliver set meget ned på, da det jo skal være specielt. Personligt har jeg dog ikke noget i mod det – halvdelen af mit galla outfit, var da også købt i H&M og jeg har aldrig følt mig smukkere. Man skal drikke ét glas champagne, tage ét billede og dernæst feste på livet løs. Derfor synes jeg også, at en pris på 249,- er meget passende.
Jeg har prøvet at være meget sommerlig, i valget af alle itemsene og jeg er især vild med, hvordan nummer 3, er en god kombination af at være luftig, afslappet, men samtidig fin. Jeg kan godt lide ideen om nummer 4, med en hvid, rød eller blå t-shirt indenunder, som ville passe utrolig godt ind i tidens trends.
H&M findes, som bekendt, i hele landet, men ønsker man alligevel at bestille online er forsendelsen 3-5 hverdage og koster 45,-.

zara

Links: 1/ Cold shoulder kjole 2/ Kjole med sløjfer 3/ Skjorte med bare skuldre 4/ Blå-stribet skjorte

ZARA: Det er vidst tydeligt at se, hvilken trend jeg har været inspireret af, da jeg udvalgte itemsene fra ZARA – nemlig cold shoulder-trenden. Jeg er vild med, hvordan det kan kombinere feminint med maskulint og så er det noget, vi så meget af sidste sæson, med de bare skuldre som på nummer 3. Det er dog også en trend, som vil dominere meget den kommende sæson, som på nummer 1 og 2, hvor det kun er dele af skulderen, som er holdt bar. Nummer 4 er jeg ret vildt med, da den både er frisk, afslappet og anderledes – og så ville den være super flot sammen med solbrune ben og en plateau sandal.
ZARA har butikker i København og Odense, men hvis man er bosat i Jylland eller foretrækker forsendelsen tager det 3-5 hverdage og koster 49,-, mens det er gratis til butikkerne eller hvis man køber for mere end 400,-.

asos

Links: 1/ Kjole med frynser 2/ Off-shoulder kjole 3/ Blonde skjorte 4/ Denim jumpsuit

ASOS: Jeg har prøvet at finde, nogle lidt andre items fra ASOS, som ikke alle følger de trends, som ses i øjeblikket. Nummer 3 og 4 har begge en smule edge, som jeg er ret vild med, mens jeg forelskede mig i nummer 1, grundet dens flæser (som det så fint hedder på dansk), der kommer til at være et must, den kommende sæson. Det specielle ved ASOS er jo, at ikke hele sortimentet er deres eget – derfor kunne man muligvis være heldig at finde nummer 3, hvis aflagde den nærmeste Monki et besøg. Med de andre items er man tvunget til at bestille dem hjem, da der, som bekendt, ikke findes nogle fysiske ASOS butikker.
Forsendelsen tager omkring 5 dage og er gratis, hvis man køber for over 190,-. 

shein

Links: 1/ V-neck kjole 2/ Let sommerkjole 3/ Kjole med striber 4/ A-line kjole

She-in: Efter at have kigget på studine tøj, i hvad der føles som en evighed, trænger man til at kigge i nye baner. Derfor afspejler itemsene ovenfor, også denne trang, da de er en smule anderledes og mere lejede, end hvad jeg først kiggede efter – og jeg kan skide godt lide det! Jeg er helt vild med nummer 1, med dens 20’er inspirerede snit, der, sammen med den sorte v-hals, mest af alt minder om en tennis inspireret kjole. Nummer 3 er super fin, både med lommerne og striberne, mens den fortsat er super sexet, med taljen og spaghetti stropperne. She-in er, som nogle måske ved, fra Kina. Derfor kunne man også have sine bekymringer, i forhold til tolden. Det gode ved She-in er dog, at de betaler al tolden, som man kunne være uheldig at få lagt på.
Forsendelsen tager omkring 10 dage og er gratis, hvis man køber for over 200,-. Desuden får man også 40% på sin første order – så der er vidst ikke nogle gode undskyldninger, for ikke at købe længere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY - Kylie Jenner Gloss winner