6 gaveideer til mors dag

Studine inspiration NO. 1 (take 2)

studineLINKS: 1/ ASOS  204,- 2/ H&M 179,- 3/ ZARA 129,- 4/ ZARA (udsolgt i hvid) 129,- (similar) 5/ ZARA 449,-

Som jeg skrev her, er indlæg altid langt sjovere at skrive, når de er aktuelle for én selv. Dog fik jeg ikke delt mere end det ene indlæg, selvom jeg havde planlagt at lave en masse indlæg, til inspiration for studenterne. Selvom det ikke er aktuelt for mig længere, kan jeg stadig huske de mange tanker, jeg havde omkring mit studenter outfit. Derfor har jeg igen planlagt et par indlæg, med inspiration til den store dag, som jeg håber nogle af jer, kan få gavn af!

Jeg har valgt at vise nogle forskellige items, fremfor et helt sæt, da det på den måde er nemmere at blande med sin egen stil. Mange har tradition for at iføre sig hvidt den dag, men jeg synes, at man skal iføre sig noget, som man føler sig tilpas i – den dag er stressende nok i forvejen!
Jeg havde selv et sort/hvidt outfit på, da jeg blev student og jeg synes derfor også den sorte nederdel fra Zara, ville være virkelig klædelig den dag, især hvis man har valgt at få en sort hue på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 gaveideer til mors dag