Studine inspiration NO. 1 (take 2)

Men’s style – t-shirts

Der er mange grunde til at vende opmærksomheden mod herreafdelingen, når du shopper. Generelt oplever jeg, at items’ene er lavet i et blødere materiale, mens de tilmed oftest også er billigere. Udover det, giver de også et bedre fit, hvis man kan lide sin garderobe lidt oversized. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at der er lidt lækkert at kigge på, når man shopper.
Men der er andre fordele, ved at kigge i herreafdelingen, end blot komfort, mere for pengene og lidt eye candy. Det giver nemlig et helt andet præg på din garderobe, som gør den både stilet og unik. Der er selvfølgelig mange måder at gøre det på, men hvis man inkorporerer ét item ad gange, er man sikker på, at man stadig er tro mod sin egen stil. Og t-shirts er et godt sted at starte. Om man så styler dem med et par skinny jeans eller en højtaljet nederdel, så er det kun fantasien, som sætter grænser!

Jeg har fundet nogle forskellige t-shirts fra herreafdelingen, hos henholdsvis ASOS, H&M og ZARA – og jeg lover dig, hvis du blander dem, med din egen garderobe og giver den et nyt præg, så skal du nok blive herrelækker!

asos-t-shirtASOS LINKS: 1/ Distressed t-shirt 164,- 2/ Velour t-shirt 184,- 3/ “Toasted coconut” t-shirt 82,- 4/ V-neck 62,-

Jeg er ret vild med det rå look, den distressed t-shirt giver, som desuden er overalt i øjeblikket. V-necks synes jeg generelt sidder bedre og giver et løsere look, når de er købt i herreafdelingen, og så kan jeg ikke få ud af hovedet, hvor flot den sorte velour t-shirt ville se være, hvis man gjorde den cropped og stylede den sammen med et par skinny jeans!

 

hm-t-shirt
H&M LINKS: 1/ Lang t-shirt 69,95,- 2/ Rosa farvet t-shirt 49,95,- 3/ Kakigrøn t-shirt 199,- 4/ Sort Polo 79,95,-

Jeg er ret vild med ‘t-shirt-som-kjole’-looket, som synes at være over alt for tiden. Samtidig er jeg også fan af ret oversized items, så her giver det jo rigtig god mening at begive sig ind i herreafdelingens sortiment. Jeg elsker når kvinder har poloer på – der er bare et eller andet sexet over det! Især hvis de er cropped og i kontrast, til mere feminine items. Så her kan man med fordel, også tage et smut forbi de mere androgyne rækker.

 

zara-t-shirt
ZARA LINKS: 1/ Pepsi t-shirt 129,- 2/ Cami t-shirt med detalje 129,- 3/ Mickey Mouse t-shirt 149,- 4/ T-shirt med detalje 149,-

Generelt er ZARA lidt mere legene med items’ene, i deres herreafdeling, hvilket jeg virkelig er fan af! Jeg kan godt lide deres logo t-shirts, som giver et utrolig retro look. Men jeg er virkelig også fan af deres t-shirts med spædender, som minder lidt om det athleisure look, som Kanye kører i sine Yeezy kollektioner, hvilket jeg virkelig er tilhænger af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studine inspiration NO. 1 (take 2)