New in - Alexander Wang inspired shoes

Studine inspiration NO. 2

studine2
LINKS: 1/ Distressed nederdel 183,- 2/ Bandeau t-shirt 99,- 3/ Hvide flared bukser 140,- 4/ Off shoulder skjorte 180,-

Jeg har skyndt mig at lave endnu et indlæg, med inspiration til de kommende studenters påklædning, for selvfølgelig at undgå sidste års lidt vage forsøg, på at være inspirerende..
Jeg har valgt nogle lidt forskellige stilarter, for at sætte tankerne i gang og understrege, at der ikke er nogle grænser for, hvad man kan iføre sig. Det er jeres dag og det vigtigste er bare, at man ifører sig noget, som man føler sig tilpas i, så man kan fokusere på eksamen. Jeg ved i hvert fald fra mig selv, at jeg er langt mere selvsikker, når jeg ved, at mit outfit eller make-up er on point.

studine-ekstra
LINK: ASOS top 306,-

Jeg havde egentlig kig på denne top, da jeg synes den er super fin. Jeg valgte dog ikke at tage den med på collagen, da den er udsolgt i nogle størrelser. Men man kan selvfølgelig være heldig, at den ikke er udsolgt i ens størrelse, så jeg vil helt klart anbefale at tjekke den ud, da den er lidt mere feminin og romantisk, end de andre items jeg har fundet.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Alexander Wang inspired shoes