eBay goodies - Broke and boujee

6 par sko til sommergarderoben

LINKS: 1/ Pieces 499,- 2/ Zara  299,- 3/ Shein 299,- 4/ PLT 174,- 5/ H&M 349,- 6/ Shein 179,-

Man kan om noget snakke om, at det er begyndt at blive sommer i Danmark. Noget af det, jeg elsker mest ved sommersæsonen (egentlig alle sæsoner, for at være helt ærlig), er den nye variation i udvalget af sko.
Sko er en af de ting, jeg elsker mest ved modeverdenen. Jeg elsker hvor forskellige udtryk man kan opnå, med en, i bund og grund, så praktisk ting, som en sko. Dog er jeg stadig hende i min vennekreds, der møder op i de mest upraktiske sko, til dagens program. Men som Carrie så fint udtrykte det engang “men, I may not know, but shoes, shoes I know” hvilket egentlig meget godt opsummerer hele mit liv. Og lad os så egentlig bare lade det være ved det.

Jeg har fundet 6 forskellige par sko, som passer umådeligt godt ind i den kommende sommersæson. Man bør derfor, kraftigt overveje at inkludere dem i sin sommergarderobe – det gør jeg i hvert fald. Nogle af dem har jeg medtaget, fordi de er super trendy. De flæsede fra H&M passer godt ind, i det der sker i modebilledet i øjeblikket, og så man man nærmest aldrig gå galt i byen, med sådan nogle som disse i denim – især ikke, hvis man bogstavelig talt vil matche bybilledet i øjeblikket. Og så er jeg også ret vild med de træsko-ligende nitte detaljer, på siden af sandalerne.
Andre, som de her, har jeg medtaget, fordi er over the top og man derfor simpelthen bliver nød til at elske dem. De findes forresten også både i sort og i beige og ser alt for lækre ud. Og udover det, hvem vil så ikke nusses af af fåreuld hele dagen? (Selvfølgelig faux, for gud fri mig vel, hvis vi faktisk brugte et organisk produkt i disse dage).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay goodies - Broke and boujee