New in - eBay corset

Min hverdags makeup

every-day-make-upLinks: 1/ Primer 97,- 2/ Liquid foundation 60,- 3/ Concealer 70,- 4/ Baby pudder 35,- 5/ Eyeshadow palette 240,- 6/ Eyeliner 40,- 7/ Mascara 110,- 8/ Highlight & contour palette 200,-

Selvom jeg har en ekstrem forkærlighed for fashion, så har jeg egentlig aldrig været den helt store beauty entusiast. Nok egentlig mest fordi jeg voksede op med akne og derfor følte make-up snarere var en nødvendighed, fremfor en egentlig interesse. Jo ældre jeg er blevet, er jeg dog begyndt at interessere mig mere for det, da det gik op for mig, hvor kreativ en verden det egentlig er og hvad man faktisk kan udrette med lidt bronzer og highlighter. Jeg er dog bestemt ikke særlig god endnu og jeg bruger nok også nogle teknikker, eller mangel på samme, som make-up artister ikke ser anerkendende på. Men for mig handler det egentlig mest om, at det skal være sjovt at lægge og at man tør eksperimentere – så skal det andet nok komme efter.

På collagen har jeg samlet de ting, som jeg bruger i min hverdags make-up og jeg har nummeret dem efter hvilken rækkefølge jeg bruger dem i, mens i nedenunder kan læse hvorfor jeg har valgt lige præcis disse produkter.

1/ Max Factor Smooth Miracle Primer
I lang tid brugte jeg faktisk ikke primer – nok mest fordi jeg ikke vidste, hvad det var og lidt følte det bare var endnu et unødvendigt og ikke mindst dyrt produkt. Min gamle roomie, som faktisk er make-up artist, fik mig dog til sidst overbevist om, at jeg burde prøve det; jeg har elsket det lige siden. Grundet min akne medicin har jeg utrolig tør hud og jeg er derfor utrolig glad for denne primer fra Max Factor, som både fugter huden og udfylder porerne.

2/ NYX Stay matte but nok flat liquid foundation
Jeg har været en del foundation igennem, fordi de enten var for mørke, for lyse, orangetonede eller havde glimmer i (det sidste forstår jeg stadig ikke helt?). Efter en del søgen er jeg dog landet på denne fra NYX, som jeg er virkelig tilfreds med, da den både har en varm tone, uden at blive orange, er ret dækkende, hvilket er rart, når man har døjet med akne og så indeholder den for guds skyld ikke glimmer (seriøst hvorfor?). Udover det så koster den også kun 70,-, som jeg synes er en helt fair pris, for et produkt med denne kvalitet. Jeg bruger den selv i farven ‘Creamy Natural’ (SMF04).

3/ NYX HD concealer
Jeg er de seneste år blevet utrolig stor fan af concealer. Især under øjnene, når man går i 3.g på gymnasiet, er på fjerdedagen med afleveringer til klokken 2 om natten, man drak lidt for mange vodka shots fredag aften og man tilmed har en 12 timersvagt i det lokale supermarked lørdag morgen. Jeg har valgt min i farven ‘Fair’ (CW02), som er lidt lysere og mere koldtonet end min foundation, for virkelig at lysne de områder, hvor jeg bruger concealeren.

4/ Matas Baby pudder
Translucent loose setting powder, baking i det hele taget; hvad? Det var umildbart min første reaktion, da jeg blev introduceret for dette koncept. Og kun forstærket, da jeg så prisen. Det var i mit hoved en dyr og unødvendig ting – præcis ligesom primeren. Da jeg prøvede det, ændrede jeg dog hurtigt holdning. Jeg creasede meget, da jeg brugte en primer, som gjorde huden mat, kombineret med en i forvejen tør hud og jeg begyndte derfor at bruge en setting powder. Dog gik det hurtigt op for mig, at jeg simpelthen var for nærig til at spendere over 200,-, på noget jeg putter i ansigtet i et par minutter, for derefter at børste det væk igen. Efter lidt research fandt jeg dog ud af, at baby pudder giver nogenlunde samme resultat, samtidig med der er trykt to søde elefanter og en sommerfugl på indpakningen – bliver det bedre? Det tror jeg ikke.

5/ Too faced natural matte eyeshadow palette
Ligesom med min foundation foretrækker jeg generelt min makeup uden glimmer og andre besynderligheder. Lige med øjenskygge er det dog mere acceptabelt, end med foundation, men jeg holder dog stadig meget af min matte eyeshadow palette fra Too Faced. Jeg har flere gange prøvet at finde en lignende, uden glimmer og i andre farver, men jeg synes ikke at kunne finde nogle, som ville passe lige så godt til mig, som denne.

6/ Wet’n wild eyeliner
Eyeliner bruger jeg nærmest hver dag, for at give lidt mere karakter til mine øjne og efter et halvt års tid, ser ens øjne altså nærmest unaturligt små ud uden.

7/ Rimmel London volume shake mascara
Jeg fik anbefalet denne, da den skulle være utrolig god til at give volumen og så skulle den være cremet i længere tid, grundet den geniale shake funktion. Jeg vil dog sige, at jeg er en smule skuffet, da jeg ikke føler den skiller mine vipper, som jeg havde regnet med. Men jeg er også vant til at bruge denne mascara med gummibørste, så måske det bare er en tilvænningssag.

8/ NYX highlight & contour palette
Jeg er utrolig begejstret for nærmest alt, hvad NYX laver, både grundet prisen, men også grundet kvaliteten, som hører med dertil. Og denne palette er ikke en undtagelse. Jeg er utrolig glad for den variation der er i paletten, som gør, at jeg har kunnet bruge den både om vinteren og om sommeren og med forskellige sammensætninger hver dag. Den bliver solgt for mellem 160-200,-, hvilket jeg synes er en helt fair pris – og så er det endda min far, der på helt egen hånd har købt den til mig. Det er sgu ret imponerende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - eBay corset