New in - Shein loafers

The embroidery trend

the-embroidery-trendAffiliate links: 1/Shein top – 65,- 2/H&M top – 149,- 3/Shein nederdel – 90,- 4/Shein top – 71,- 5/ASOS sko – 357,- 6/H&M Jakke – 399,-

Hvis du endnu ikke har bemærket broderitrenden, som synes at være overalt, kan du officielt udnævne dig til borgmester, af den sten du har levet under.
Personligt synes jeg det er en af de bedre trends, især for en som mig, der generelt er en smule farveforskrækket. Det er nemlig en virkelig fin måde, at snige en smule farve i sit outfit, uden at gå all in. Faktisk ejer jeg allerede nummer 4, dog i sort – det skulle jo nødigt blive too risky – og den tilføjer virkelig noget feminint, til min ellers androgyne garderobe. Udover det, er den overraskende blød, i forhold til dens 65 kroners pris. Et lille tip er dog, hvis man skal shoppe på shein, altid at kigge på størrelsesguiden, samt de kundeanmeldelser, der er i bunden af siden, da deres ting typisk er ret små i størrelserne. Jeg har selv købt min top i en large, for at være sikker på, der var plads til det hele – og det er der heldigvis.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Shein loafers