Et lille tip: popsocket

ALEXANDER WANG AMELIA LOOK-A-LIKES

alexander-wang-lookalikespsd

LINKS: 1/EGO 200,- 2/ eBay 70,-

Siden jeg så Alexander Wang’s Amelia model, med såkaldt gitter mønster og runde nitter, for første gang, har jeg været en smule splittet. Jeg har på en eller anden måde, svært ved at placere dem i forhold til, hvad jeg synes er klædeligt. Jeg er ret overbevist om, at det skyldes sandalen er lukket.
Men når jeg så ser Lily Aldridge style dem, med et par ripped boyfriend jeans og en lace up top, kan jeg alligevel ikke lade være med at sukke over, at de ikke sidder på mine fødder. Jeg kan umuligt være den eneste, som ikke helt ved, hvad jeg skal mene om denne model og derfor valgte jeg at kiggede lidt rundet på nettet, for at se, om der ikke fandtes et lidt billigere alternativ for os, som ikke lige har 5000,- at smide efter et par sandaler, vi ikke er ovenud forelsket i. Og som i nok har regnet ud, fandt jeg frem til de to par, på collagen ovenfor.
Parret fra ebay er et ret godt alternativ til Amelia modellen, mens parret fra Ego nok mere er en model jeg ville vælge, da jeg synes skoen bliver en smule akavet at se på, med den lukkede model. Derfor synes jeg denne open toe model er ret genial.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille tip: popsocket